newborn banner mobile

Workshop

Silhouettes Photography

€129,-

newborn banner info

Workshop Silhouettes Photography

Korte fotografie workshop waarin je leert om prachtige hoge kwaliteit silhouettes te fotograferen met behulp van studio belichting.
Uitermate geschikt voor zwangerschaps- en newborn fotografie, maar je kan de geleerde kennis ook outdoor gebruiken bij love- en gezinsshoots.

Er wordt begonnen met een stukje theorie, uitleg over de basis settings voor deze shoot en hoe je de belichting verzorgd. Onder het genot van je kopje koffie, thee of fris met wat lekkers, kan je ook vragen stellen.
Daarna ga je in 2 uur prachtige foto’s maken van een koppel met baby, zwangere vrouw, danseres of gespierde man (de personen/ het thema kan wisselen ivm beschikbaarheid van de modellen) in ieder geval zorgen we voor minimaal 2 verschillende settings en voldoende variatie per workshop.
Als laatste nog een half uurtje bespreking over hoe je het beste silhouette foto’s kan bewerken in Photoshop.

Je mag je zelf gemaakte foto’s voor je portfolio gebruiken en gaat gegarandeerd met prachtige foto’s naar huis.
Deze Workshop Silhouettes Photography is geschikt voor elk niveau fotograaf, indien je zelf moeite nog hebt met de basis settings, zal je geholpen worden met de juiste instellingen. Ook voor de meer ervaren en professionele fotografen is dit zeker geschikt als prachtige uitbreiding van je kennis en portfolio.

Inhoud:
30 min theorie
2 uur fotoshoot
30 min edit
Deze workshop wordt in het Engels gegeven. (Nederlands is mogelijk indien je slecht Engels verstaat)
Er zijn maximaal 4 deelnemers per workshop, dus veel persoonlijke aandacht en voldoende tijd voor iedereen om veel foto’s te maken.

Je eigen foto’s mag je online plaatsen en voor je portfolio gebruiken.

Kosten:
€129,- (incl. 21% btw, koffie, thee, fris en wat lekkers)

Plaats:
PIXEL Creative Studio
Heuvel 62
Kalmthout, België

Heb je wel interesse, maar komen de vaste datums je niet uit, laat dit dan gerust weten zodat we een datum voor je kunnen inplannen in overleg.
We zijn flexibel en vinden altijd wel een oplossing. Wil je met 2 (of meer) deelnemers tegelijk deze workshop doen, dan kan dit op een dag naar keuze.
Deze workshop is ook als privé workshop mogelijk. Een privé workshop van 6 uur kost €399,- en wordt over het algemeen doordeweeks ingepland, bij uitzondering (last minute) is dit in het weekend mogelijk. Een privé workshop silhouettes zal bestaan uit 1,5 uur theorie en lunch, 3,5 uur shooten met meerdere modellen en 1 uur edit.